You better belieb it

Dit wil je zien: Justin Bieber heeft piercing in gezicht

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty ImagesDit wil je zien: Justin Bieber heeft piercing in gezicht
RTL

Met zijn stoere tattoos en verschillende haarstijlen heeft Justin Bieber (25) allang dat brave jongetjes imago van zich afgeschud. En nu heeft hij iets nieuws. In zijn wenkbrauw en mond.

"Laat Hailey met rust, ze verdient beter dan jij"

Om zijn stoere look af te maken, houdt hij het niet bij een luttele wenkbrauw piercing. De zanger gaat ook meteen voor een grill vol diamanten, welja! Trots showt Justin het eindresultaat op Instagram.

Toch is niet iedereen zo enthousiast over zijn transformatie. "Laat Hailey met rust, ze verdient beter dan jij, ze is zo heet dat je haar niet verdient", reageert iemand. Een ander schrijft: "iemand is gek" en weer iemand anders vraagt zich af of we nog in 2008 leven. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Justin Bieber wil voorlopig nog geen vader worden
Lees ook

Justin Bieber wil voorlopig nog geen vader worden

Toch zijn er ook volgers die het er wél heet van krijgen. "Ik vind het leuk dat je geen photoshopfilter gebruikt om er leuker of knapper uit te zien", reageert een fan onder de post. Verder zijn er honderden positieve comments. Volgers schrijven hoe gek ze op de zanger zijn.

Het is niet de eerste piercing voor de Biebs. Eerder liet hij ook al een neuspiercing zetten, maar die is al een tijdje out of the picture.

Lees meer over
Justin Bieber