twee violen en een trommel

In de gloria! Feest thuis bij Simon Keizer

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPIn de gloria! Feest thuis bij Simon Keizer
RTL

Een bijzondere dag voor Simon Keizer en zijn Annemarie: vandaag is hun dochtertje Kiki alweer twee jaar oud! Op Instagram staan de trotse ouders stil bij het bijzondere moment.

"Vanaf het moment dat ik haar zag, was ik verkocht en verliefd"

Simon kan maar niet bevatten dat zijn oogappeltje alweer twee jaar geleden is geboren. "Ze is jarig. Twee", plaatst hij vol ongeloof op Instagram. "Ze is gewoon al twee nu."

© Instagram @simonkeizer

Hoewel de dag nog lang niet voorbij is, is het er nu al eentje om nooit meer te vergeten. De kleine meid wordt de hele dag in de watten gelegd, met als kers op de taart en feestelijke fotoshoot.

Ook mama Annemarie staat stil bij de geboorte van haar dochter. Net als haar man Simon deelt ze een aantal kiekjes van de mierzoete shoot met daarbij hoeveel ze van haar kleintje houdt. "Vanaf het moment dat ik haar zag, was ik verkocht en verliefd", deelt ze met haar volgers. 

© Instagram @mrskeizer

Natuurlijk kon het Instagramaccount van het meisje zelf niet achterblijven. Ook daar wordt haar verjaardag uitgebreid gevierd. "Wat een feest!! Vandaag mag ik twee kaarsjes uitblazen! En ik begrijp er nog helemaal niets van."

John Williams, Bas Smit, Xander de Buisonjé, Kim-Lian van der Meij, Kelly Weekers en Quinty Trustfull feliciteren de kleine meid met haar verjaardag. “Gefeliciteerd met jullie prachtige dochter”, laat de Quinty achter.

© Instagram @kikisfavourites
Lees meer over
Simon Keizer