op je teentje getrapt

Acteur Armie Hammer onder vuur na teenzuigen zoontje

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPActeur Armie Hammer onder vuur na teenzuigen zoontje
RTL

Een grappige home video die de vrouw van Armie Hammer dit weekend maakte van de acteur en zijn zoon, heeft voor wat online ophef gezorgd. In het filmpje stopt het tweejarige zoontje van het stel de tenen van zijn pa in zijn mond.

"Dit is echt niet normaal"

Armies vrouw Elizabeth filmde het tafereel, waarbij te horen is dat ze zegt "Dit is echt niet normaal". De acteur haalt zijn voet ook vrij snel weg bij de kleine Ford, maar plaatste het clipje in zijn Instagram Stories en grapte daarbij: "Dit ging zeven minuten zo door." Dat leverde hem heel wat afkeurende reacties en afschuw op.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

The Walking Dead-Jeffrey Dean Morgan ruziet met Armie Hammer
Lees ook

The Walking Dead-Jeffrey Dean Morgan ruziet met Armie Hammer

Elizabeth reageerde later op sociale media. In een reactie op Instagram liet ze weten: "Het was geen zeven minuten, maar een paar seconde. Onze zoon speelt graag met voeten, ik plaatste deze foto op onze familiestream omdat deze fase daar inmiddels een vaste grap is. De video op Instagram delen was niet de handigste actie van A, maar ik kan jullie geruststellen dat de gezondheid en veiligheid van onze kinderen altijd op de eerste plaats staan."