Lekker smikkelen

Zwangerschapsgeruchten worden EOTB-Yasmine te veel

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @yasminepierardsZwangerschapsgeruchten worden EOTB-Yasmine te veel
RTL

In Ex On The Beach ging Yasmine helemaal los, maar nu krijgt ze vooral de vraag of ze in verwachting is van haar eerste kindje. De brunette reageert op Instagram op de geruchten.

Het werd Yasmine uit Ex On The Beach: Double Dutch allemaal even te veel. De reality-ster kreeg meermaals de vraag of ze in verwachting was en vond het tijd om haar fans te corrigeren. In haar Instagram Stories geeft Yasmine aan hoe het daadwerkelijk zit. "Ik krijg deze berichten de laatste tijd meer en meer", stelt de MTV-ster. "Ik ben gewoon bijgekomen, omdat ik van eten houd. Laat deze meid haar leven leiden, dank jullie wel." 

© Instagram @yasminepierards

Het All Star-seizoen van het MTV-programma zit er nu op en dat betekent dat fans niet meer van de Queen kunnen genieten op tv. In de laatste aflevering van de show leek het weer helemaal dikke mik te zijn tussen Yasmine en haar ex-vriend Elias. Maar ondanks hun afspraak om voor elkaar te gaan, zou het nu alweer voorbij zijn tussen de twee. Yasmine maakte wel haar opwachting in de eerste videoclip van haar EOTB-collega. 

Lees meer over
ZwangerschapLiefdeInstagram