the power of love

Team Céline Dion neemt het op voor 'boy toy' Pepe Muñoz

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesTeam Céline Dion neemt het op voor 'boy toy' Pepe Muñoz
RTL

De mensen die rond Céline Dion staan, hebben via haar Instagram gereageerd op alle media-aandacht voor haar beste vriend en achtergronddanser Pepe Muñoz. Eerder deze week verschenen er berichten in de media dat hij de Canadese zangeres volledig in zijn macht zou hebben. Volgens Célines 'inner circle' is er niets van waar.

"Verder ziet ze niemand meer, door zijn invloed"

Het team van Céline richt hun bericht aan Pepe en schrijft verdrietig en teleurgesteld te zijn dat deze onwaarheden in de media te lezen zijn. In de berichten komen mensen aan het woord die dichtbij de zangeres zouden staan, maar volgens de echte 'inner circle' is hier niets van waar. Volgens hen heeft Pepe helemaal niet te veel invloed op Céline en houdt hij haar ook niet geïsoleerd van de rest. "Deze 'bronnen' hebben niets beters te doen dan roddels verspreiden. Kop op... en blijf je werk zo goed doen. We houden van je!" Het bericht wordt afgesloten met de namen van de mensen die dichtbij Céline staan.

Grote zorgen om invloed 'toyboy' op Céline Dion
Lees ook

Grote zorgen om invloed 'toyboy' op Céline Dion

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Gisteren meldde Page Six dat de 'inner circle' van Céline zich grote zorgen maakt over de rol van Pepe. "Pepe is zo'n beetje haar toyboy, die de boel bepaalt. Hij isoleert haar en dat valt mensen op. Maar zij is stapelgek op hem en luistert naar alles wat hij zegt. Wanneer iemand iets aan haar wil vragen, gaat dat via hem. De enige personen die momenteel nog dichtbij haar staan, zijn haar stylist en kapper. Verder ziet ze niemand meer, door zijn invloed," aldus een bron.

Pepe is naast vriend en achtergronddanser ook Célines creative director. Volgens de bron zou Céline zo verliefd op hem zijn, dat ze alles van hem door de vingers ziet. "Het is te gek voor woorden. Ze weet dat hij gay is, maar is toch verliefd op hem. Ze heeft gewoon iemand nodig op wie ze kan terugvallen, zoals ze dat vroeger bij haar man René had. Pepe doet erg zijn best om op René te lijken."

Lees meer over
Céline Dion