waterpret

Yolanthe doet opvallende ontdekking op vakantiekiekje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @yolanthecabauYolanthe doet opvallende ontdekking op vakantiekiekje
RTL

Yolanthe Sneijder-Cabau (34) is helemaal terug van weggeweest en is weer dagelijks op Instagram te vinden. Haar nieuwste kiekje móést ze gewoon met haar volgers delen. "Ik denk dat de meisjes achter me net tegen elkaar zijn gebotst achter mij in het water", grapt ze bij de foto.

"Ik denk dat de meisjes achter me net tegen elkaar zijn gebotst in het water"

Op het zomerse kiekje is een stralende Yolanthe te zien terwijl ze dobbert op een enorme zwaan. Maar niet de brunette is het onderwerp van de Instagram-post, maar twee meiden achter haar.

Als je even goed kijkt zie je namelijk achter de presentatrice twee vrouwen in het water. De een grijpt pijnlijk naar haar hoofd, terwijl de ander haar gezicht verstopt achter haar handen. Volgens Yo is er maar één verklaring voor: ze zijn net tegen elkaar gebotst. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Yolanthe rekent af met haters: 'Xess Xava is een jongetje'
Lees ook

Yolanthe rekent af met haters: 'Xess Xava is een jongetje'

Het lijkt erop dat het langzaam maar zeker beter gaat met Yolanthe. Naast de lachende foto deelt ze ook via haar Stories nog een korte update. "Sometimes when you're in a dark place you think you've been buried, but you've actually been planted”, valt daar te lezen. Wat losjes vertaalt naar groei en wedergeboorte.

Lees meer over
Yolanthe Sneijder-Cabau