het familiediner

'Prinses Charlène heeft hommeles met schoonzus'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP/Getty Images'Prinses Charlène heeft hommeles met schoonzus'
RTL

Het is hommeles in Monaco. Volgens de Spaanse webkrant El Confidencial zouden prinses Charlène en haar schoonzus prinses Caroline niet door een deur kunnen en elkaar zoveel mogelijk mijden.

De Spaanse webkrant zocht eens uit hoe vaak Charlène en Caroline samen in het openbaarheid verschijnen. Het resultaat is zeer, maar dan ook zeer mager. De twee zijn sinds vorig jaar november maar twee keer samen gespot. Op de nationale feestdag van Monaco moesten ze wel allebei verschijnen en ook bij een bezoek van de president van China kon Caroline niet wegblijven.

Kleindochter Grace Kelly nu ook voor de kerk getrouwd
Lees ook

Kleindochter Grace Kelly nu ook voor de kerk getrouwd

Charlène is vooral de grote afwezige bij familie-evenementen. Zo was ze niet bij de bruiloften van de zoons van Caroline in 2014 en 2017. Ook bij het huwelijk van Charlotte, Charlènes nichtje, was ze niet aanwezig.

Het zou al enkele jaren niet boteren tussen de echtgenote en de zus van koning Albert. Volgens Royalty Online kan het komen doordat Caroline moeite heeft met het feit dat Charlène boven haar staat in rang. Caroline is tenslotte de oudere zus van Albert en Charlène is 'maar' een zwemster uit Zuid-Afrika. Charlène zou zich op haar beurt niet serieus genomen voelen.

Lees meer over
Prinses Charlene