vieze dingen doen

Temptation-Alex Maas laat gigantische rugtattoo zetten

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @alexx.massTemptation-Alex Maas laat gigantische rugtattoo zetten
RTL

Alex Maas staat bekend om zijn succesvolle deelname aan Temptation Island, maar óók om de bijzondere kunstwerken op zijn lichaam. De spierbundel zit namelijk onder de tatoeages en heeft zojuist zijn hele rug bedekt.

Het hele lichaam van Alex zit onder de tatoeages, maar de voormalige Temptation-verleider heeft misschien wel zijn grootste kunstwerk nu op zijn rug staan. De spierbundel onthult in zijn Instagram Stories hoe zijn rug bedekt is met inkt. En dat ziet er shcoking (en pijnlijk) uit. 

© Instagram @alexx.mass

Hoewel het niet heel goed te zien is wat het precies moet voorstellen, is wel duidelijk dat het om een doodshoofd gaat. De tattoo shop waar Alex het werk heeft laten zetten, deelt ook een filmpje van het proces. Het moet uren hebben gekost, maar dan heb je ook wat. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Krijg je geen genoeg van Temptation Island VIPS? Bekijk dan de nieuwste Temptation Gossip met verleidster Daniëlle. Hierin vertelt ze openhartig over hoe ze bijna is overleden aan anorexia, hoe ze een spelletje speelde met Thomas Cox en hoe pesten haar heeft beïnvloed. 

Lees meer over
Alex MaasTemptation Island VIPSTemptation IslandTatoeage