HET ZIT TEIGEN

Chrissy Teigen: 'Ik zit niet lekker in mijn vel'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPChrissy Teigen: 'Ik zit niet lekker in mijn vel'
RTL

Chrissy Teigen zit de laatste tijd niet lekker in haar vel. Dat bekent het 33-jarige model op Instagram. Wat de precieze reden daarvoor is, legt de brunette niet uit.

"Ik ben de laatste tijd niet op mijn best"

"Ik ben de laatste tijd niet op mijn best. Een heel stuk minder dan op mijn best zelfs. Ik denk dat ik een gezwel heb. Ook ben ik super chagrijnig. En moe. Zeg niet dat ik naar de dokter moet. Dat doe ik heus wel. Maar ik heb nog steeds hulp nodig met het chagrijnige gedeelte. Bestaat er een dokter voor chagrijn", schreef Chrissy bij een foto van zichzelf op het strand.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Tattoos voor Chrissy Teigen en John Legend
Lees ook

Tattoos voor Chrissy Teigen en John Legend

De vrouw van John Legend zegt ook dat ze laatst een koffie bestelde en toen gewoon is weggelopen. Ook denkt ze dat ze een maand lang minder gekruid moet gaan eten. "Mijn eten is erg pittig, vol knoflook en erg zuur. Mijn maag is zo boos op mij. Ik denk dat mijn organen een duizendste dik zijn en het binnenkort gaan opgeven. Ik houd van jullie."

Het is niet de eerste keer dat Teigen worstelt met haar gevoelens. In 2016, na de geboorte van haar dochter Luna, ontwikkelde ze een postnatale depressie.

Lees meer over
Chrissy TeigenJohn Legend