I’M A SURVIVOR

Dit zijn de eerste deelnemers van Expeditie Robinson

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL BoulevardDit zijn de eerste deelnemers van Expeditie Robinson
RTL

Voor alweer het twintigste seizoen springen BN’ers in het diepe en gaan de ultieme overlevingsstrijd aan. Vandaag maakte RTL de eerste namen bekend.

Totaal gaan twintig deelnemers dit seizoen de battle aan met als doel: Expeditie Robinson winnen. Dat het een pittige beproeving wordt, mag duidelijk zijn. 3FM-dj Frank van der Lende, YouTuber Dionne Slagter, ook wel bekend als Onnedi, RTL Nieuws verslaggever Jaap van Deurzen en voormalig Dolly Dot Anita Heilker zijn de eerste namen die bekend zijn gemaakt.

Rob Geus hint op deelname Expeditie Robinson
Lees ook

Rob Geus hint op deelname Expeditie Robinson

Frank van der Lende geeft aan het avontuur onderschat te hebben. "Ik zag het als buitenspelen voor volwassenen, maar je moet wel voor je eten zorgen, anders heb je geen eten. Je moet een hut bouwen, anders slaap je nergens. Ik dacht: dat loopt wel los, maar dat is niet zo. Je zit in zee te kakken, alles erop en eraan." Jaap en Anita hebben zich uitermate goed voorbereid op de Expeditie. "Ik heb wel geoefend met vuur maken", vertelt Jaap. Waarop Anita zegt: "Sommigen wisten niet hoe ze vuur moesten maken. Ik wist dat wel."

Deze BN'ers zullen vanaf 1 september te zien zijn in Expeditie Robinson en gaan gedurende zestien weken de strijd met elkaar én de elementen aan. Tegen wie deze vier het moeten opnemen, wordt later bekendgemaakt door RTL. Het survivalprogramma zal dit jaar voor het eerst te zien zijn op RTL 4 om 20.00 uur. De presentatie is in handen van Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels.

Ook het napraatprogramma Eilandpraat keert terug. Hierin praat Luuk Ikink live met de afvallers, (oud)deelnemers en blikt hij terug op twintig jaar Expeditie Robinson. Dit zal te zien zijn op RTL 5 om 21:30 uur.

Lees meer over
Dionne SlagterJaap van DeurzenFrank van der LendeExpeditie Robinson