the end

Netflix-serie The OA stopt na twee seizoenen

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Netflix Netflix-serie The OA stopt na twee seizoenen
RTL

Netflix gaat na twee seizoenen niet verder met The OA. Dat schrijft de maker van de serie op haar Instagram. De sciencefictionserie over een blinde vrouw die na een vermissing van zeven jaar terugkeert en opeens kan zien, eindigt daarmee na zestien afleveringen.

"We kunnen dit verhaal niet afmaken, maar ik beloof jullie dat we andere verhalen zullen vertellen"

Hoewel The OA, dat sinds 2016 te zien was, vooral lovende recensies kreeg, heeft de streamingdienst toch besloten niet verder te gaan. Waarom de serie is stopgezet is, is onbekend.

OMG: Modern Family verdwijnt van Netflix
Lees ook

OMG: Modern Family verdwijnt van Netflix

Brit Marling, een van de makers van de serie, schrijft op Instagram dat ze in huilen uitbarstte toen ze het slechte nieuws te horen kreeg. Toch is ze blij dat ze deze serie met Zal Batmanglijv heeft mogen maken. "We zijn Netflix heel erg dankbaar dat we twee seizoenen hebben mogen maken. We zijn trots op die zestien uur." Brit schrijft dat ze blij is met alle miljoenen kijkers die haar scifi-serie hebben gekeken. En ze heeft ook meteen goed nieuws: "We kunnen dit verhaal niet afmaken, maar ik beloof jullie dat we andere verhalen zullen vertellen." Wat haar volgende project wordt, is nog niet bekend.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Netflix bedankt makers Brit Marling en Zal Batmanglijv voor hun inzet. "We kijken ernaar uit om opnieuw met hen samen te werken in deze en misschien ook wel andere dimensies", zo verwijst de streamingdienst naar de fantasie-achtergrond van de serie.

Lees meer over
Netflixserie