ZAND EROVER

'Katy Perry nodigt Taylor Swift uit voor huwelijk'

Door The Sun/RTL Boulevard··Aangepast:
'Katy Perry nodigt Taylor Swift uit voor huwelijk'
RTL

Katy Perry en Taylor Swift maakten een tijdje geleden al bekend geen ruzie meer te hebben toen Katy een gastrol speelde in een clip van Taylor. Geen ruzie meer hebben is natuurlijk wat anders dan goede vrienden zijn, waar het nu toch wel echt op begint te lijken. Katy heeft Taylor namelijk uitgenodigd voor haar huwelijk, meldt The Sun.

De twee hebben de strijdbijl begraven toen Taylor vroeg of Katy in haar clip, You Need To Calm Down, wilde spelen. Voor de opname van de clip spraken de twee af om te praten over hun ooit zo beroemde ruzie. Tijdens dat gesprek hadden de twee door dat de media een hype had gemaakt van hun rivaliteit. "De media vroeg steeds wie er beter was, Katy of Taylor. Het was bijna onmogelijk om te denken dat de ander niets tegen je had", vertelde Taylor toen.

Katy Perry ziet nummertje met Taylor Swift wel zitten
Lees ook

Katy Perry ziet nummertje met Taylor Swift wel zitten

De twee hebben het dus goedgemaakt en kunnen inmiddels weer prima met elkaar door een deur. Het lijkt zo goed te gaan dat Katy Taylor zelfs te gast wil hebben op haar huwelijk met Orlando Bloom. "Katy wil Taylor en haar vriend Joe er graag bij hebben. Deze twee vrouwen laten zien hoe je dingen uit het verleden achter je kan laten", aldus een ingewijde tegen The Sun.

Lees meer over
Katy PerryOrlando BloomTaylor Swift