Temptation-Stuwey doet boekje open over drankgebruik Channah

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Temptation-Stuwey doet boekje open over drankgebruik Channah
Roddelen maar: Temptation Gossip 2019

In de nieuwste aflevering van Temptation Gossip is verleider Stuwey te gast. Ferry Doedens voelt hem flink aan de tand en hij onthult dat hij al eerder wist van de zwangerschap van Channah!

"Zwanger in zo’n programma, dat kan eigenlijk niet"

Ferry laat Stuwey het fragment zien waarin Channah en Quentin afscheid nemen van de andere deelnemers. “Channah was wel echt een vriendin van mij daar in het huis, en nog steeds. Ja ik vond het super erg dat ze weg ging.” Toch kwam het voor de verleider niet als een grote verrassing, hij wist namelijk al wat er aan de hand was. “Ja, ik leerde haar daar kennen en na een paar dagen begon ze me te vertrouwen. Ineens werd ik apart genomen door haar en moest de microfoon zelfs weg. Ja, toen vertelde ze me dat”, aldus de verleider. “Ik vond het wel heftig om mee te maken”, bekent hij. “Zwanger in zo’n programma, dat kan eigenlijk niet.”

Temptation-Stuwey moest vechten voor zijn leven na heftig ongeluk
Lees ook

Temptation-Stuwey moest vechten voor zijn leven na heftig ongeluk

Stuwey ontfermde zich over Channah en zorgde er ook voor dat ze geen alcohol kreeg. “Ik kan wel eerlijk zeggen dat ze niet echt gedronken heeft. Ik heb bijna alles voor haar gemaakt en de hele avond en nacht in de gaten gehouden”, geeft hij toe. “Ik vond het wel echt jammer dat ze wegging. (...) Ik acteerde mijn shock niet. Ik wist wat er aan de hand was, maar vond het echt erg dat ze weg ging."

Lees meer over
Ferry DoedensTemptation Island VIPS