Mooi

Bijzondere en emotionele vakantie voor de Borsato's

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram Marco BorsatoBijzondere en emotionele vakantie voor de Borsato's
RTL

Het is een onvergetelijke vakantie voor de familie Borsato. Gisteren postte Marco al een aantal foto's van de heerlijke week in Puglia, maar vandaag spat de liefde er al helemaal vanaf. De zanger zet een aantal prachtige familiekiekjes online waar je hart acuut van gaat smelten.

"Vandaag zou hij jarig zijn geweest mijn vader Roberto Borsato"

De familie Borsato is nu al een aantal dagen in Italië en gelukkig voor ons delen ze de meest waanzinnige kiekjes op Instagram. Gisteren konden we al meegenieten van de liefde tussen Leontine en Marco, waar Marco het omschreef als "de liefde voor elkaar, het eten en de omgeving maken deze vakantie zuiverend! Maar bovenal de vriendschap ophalen en weer in contact komen met alles uit mijn jeugd maken dit onvergetelijk", schrijft de Rood-zanger bij de foto van de tortelduifjes. Maar nu is het prachtige gezin compleet.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

ZIEN: Vakantiefoto's van de Borsato's om verliefd op te worden
Lees ook

ZIEN: Vakantiefoto's van de Borsato's om verliefd op te worden

Dat deze vakantie een emotionele waarde met zich meebrengt, is volgens de vader van drie kinderen niet zo gek. "Vandaag zou hij jarig zijn geweest mijn vader Roberto Borsato. Best gek hoe ouder ik word hoe meer ik hem mis. De man tweede van links. Hem horen zingen geeft me het gevoel nog even dicht bij hem te zijn. Weet niet precies wat het is waarom juist dit jaar het zo hard binnen komt. Misschien wel omdat ik met mijn eigen kinderen in Italië ben", schrijft de emotionele Marco bij een post twee dagen geleden. De familie Borsato heeft in 2015 afscheid moeten nemen van hun vader, schoonvader en opa. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Veel bekende gezichten uit Nederland reageren met liefde op de bijzondere familieplaat. Zo reageert Jan Versteegh met een hartje, vindt Ben Saunders het "Beautiful" en vindt ook Demi van Wijngaarden het een "mooie familie."

Lees meer over
Marco BorsatoLeontine Borsato