Dag schaaat

Hysterisch: Fred van Leer bereikt top van Mount Batur

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Facebook Fred van LeerHysterisch: Fred van Leer bereikt top van Mount Batur
RTL

De flamboyante Fred van Leer is al een tijdje op een welverdiende zonvakantie. Een en al genieten geblazen natuurlijk, maar dat hij een berg zou beklimmen van meer dan 1700 meter hoogte, hadden niet veel mensen verwacht. De stylist zet een waanzinnig kiekje van zichzelf online waar iedereen kan meegenieten van zijn prestatie én van het adembenemende uitzicht.

"Dichterbij de hemel kon ik niet komen!"

Dat Fred dit ooit zou overleven, had hij twee dagen daar eerder niet verwacht. Toen postte de 42-jarige nog een video van zichzelf waarin hij de slappe lach had bij het idee dat hij zes uur moest gaan hiken. "Ik ben me aan het voorbereiden, ik ga namelijk om twee uur in de ochtend een vulkaan beklimmen om een hele mooie zonsopgang te bekijken. Dat doen we natuurlijk omdat hij dat wil, niet omdat ik dat wil", giert hij het uit. 

Fred van Leer in tranen door bijzonder cadeau
Lees ook

Fred van Leer in tranen door bijzonder cadeau

Om goed voorbereid op weg te gaan, bekijkt Fred nog even de tips en tricks online. Daar doet hij een verrassende ontdekking: je mag namelijk geen huisdieren mee tijdens de tocht! De fans gaan natuurlijk helemaal los onderaan de video. "Zooooo herkenbaar. Al helemaal in een scheur liggen omdat je het plaatje al in je hoofd ziet van dat wat je probeert te vertellen", en "Dat wordt een hel! Wil je niet bang maken maar ik wilde serieus met een heli van die berg geplukt worden. Fuck the view! Veel plezier schaaaaaat!"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Niet alleen zijn fans reageren apetrots, ook Fred zelf kan het nauwelijks nog geloven. "Dichterbij de hemel kon ik niet komen! Wat een tocht", schrijft de Say Yes To The Dress-presentator. Dus ondanks alles is het Fred toch nog gelukt. En dat levert prachtig beeldmateriaal op! 

Lees meer over
Fred van Leer