Tijd nodig

Het gaat goed met Yolanthe na breuk met Wesley

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Jinek/KRO-NCRVHet gaat goed met Yolanthe na breuk met Wesley
RTL

Yolanthe Cabeau (34) heeft een turbulent jaar achter de rug. Dit jaar hebben zij en oud-voetballer Wesley Sneijder (35) namelijk besloten om uit elkaar te gaan. Daarnaast was de presentatrice druk bezig met een nieuwe politie-serie genaamd DNA. Als ze bij Jinek zit om hierover te praten, kan Eva het niet laten om toch even naar haar persoonlijke situatie te vragen.

"Om heel eerlijk te zijn vond ik het spannend om hier vanavond te zitten"

“Je bent de laatste tijd veel in het nieuws geweest omdat jij en Wesley uit elkaar zijn. Hoe gaat het op dat gebied voor jou nu?”, vraagt Eva. Die vraag komt hoorbaar onverwachts. Met een trilling in haar stem vertelt Yolanthe: “Om heel eerlijk te zijn vond ik het spannend om hier vanavond te zitten. Omdat het voor het eerst weer is voor de camera’s en er veel gebeurd is. En het nog steeds best wel turbulent is. Ik wil er eigenlijk ook niet te veel over zeggen.”

Lief: Yolanthe krijgt geen genoeg van Xess Xava
Lees ook

Lief: Yolanthe krijgt geen genoeg van Xess Xava

Eva laat hier niet bij zitten en stelt nog eenmaal een vraag: “Kan ik dan concluderen dat het goed met je gaat?” Hierop reageert Yolanthe met een kort, maar krachtige: “Ja.”

Yolanthe en Wesley lieten in maart van dit jaar weten een punt achter hun relatie te hebben gezet. Het management bevestigde dit destijds aan RTL Boulevard. De gehele uitzending van Jinek kun je hier bekijken.

Lees meer over
Yolanthe Sneijder-Cabau