Wat gooeeeeed!

'Martien Meiland neemt plaats in Ranking The Stars’

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Tom van Hattum'Martien Meiland neemt plaats in Ranking The Stars’
RTL

Maak je klaar om elke donderdag wakker te worden met spierpijn van het lachen. Aanstaande woensdag begint namelijk het nieuwe seizoen van Ranking The Stars bij RTL! Op Instagram geeft presentator Paul de Leeuw alvast een klein voorproefje en onthult onopzettelijk de laatste mysterieuze gasten...

"Ze wilden mij ook vervangen, maar dat heeft RTL tegengehouden"

Eerder verklapte de goedlachse Paul al aan RTL Boulevard dat schaatser Kjeld Nuis, Steven Brunswijk, de talentvolle Emma Wortelboer, Patricia Paay, Anny Schilder, Roy Donders en Inge de Bruijn hun opwachting maken in het nieuwe seizoen. Maar ook Martien Meiland prijkt dit seizoen op de lijstjes van de sterren. Dat is te zien in een filmpje van Paul, dat hij deelt op zijn social media. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Kjeld Nuis en Patricia Paay in nieuwe Ranking the Stars
Lees ook

Kjeld Nuis en Patricia Paay in nieuwe Ranking the Stars

In het filmpje geeft de 57-jarige zijn volgers alvast een kleine rondleiding. "We hebben een prachtig nieuw decor met geweldige LED-schermen, computers en robots. Ze wilden mij ook vervangen, maar dat heeft RTL tegengehouden", dolt hij naar zijn fans.

In al zijn enthousiasme geeft de veelvuldig bekroonde tv-maker ook alvast een sneak peek van de namen. Hoewel hij de camera maar héél eventjes wegdraait, is duidelijk te zien hoe boven de naam van Ryanne van Dorst die van Martien staat. En er is maar een bekende Nederlander met die naam... Wat goeeeed!

Ranking The Stars is vanaf woensdag 4 september te zien om 20.30 uur bij RTL 5. 

Lees meer over
Paul de Leeuw