Girlpower

Nicki Minaj over vrouwen in gewelddadige relatie: 'Help elkaar'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPNicki Minaj over vrouwen in gewelddadige relatie: 'Help elkaar'
RTL

Nicki Minaj (26) heeft op Twitter openhartig gesproken over vrouwen in een gewelddadige relatie. Ze raadt vrouwen aan elkaar te helpen als ze denken dat iemand wordt mishandeld, in plaats van erover te oordelen. De rapper put daarvoor uit haar eigen ervaringen.

"Als je een vrouw in een gewelddadige relatie ziet, probeer haar dan te helpen"

"Als je een vrouw ontmoet die vastzit in een gewelddadige relatie, probeer haar dan te helpen in plaats van gemene dingen te zeggen", aldus Nicki op Twitter. "Ik zag mijn ouders altijd vechten en ruziemaken. Ik dacht dat normaal was, maar dat is het niet. Een man moet ervoor zorgen dat je je veilig voelt en niet bang."

Nicki Minaj en criminele verloofde trouwen binnen drie maanden
Lees ook

Nicki Minaj en criminele verloofde trouwen binnen drie maanden

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Nicki zet vervolgens centraal dat iedereen eerst van zichzelf moet houden. "Als je een man je moeder, zus, of beste vriendin niet zo zou laten behandelen, omdat je van haar houdt, moet je een man jou ook niet zo laten behandelen", vertelt Nicki.

In juli dit jaar maakte Nicki bekend dat ze gaat trouwen met haar vriend Kenneth Perry. De artieste maakte eind vorig jaar bekend een relatie met hem te hebben. Nicki kreeg destijds veel kritiek over haar liefdeskeuze. Kenneth heeft namelijk een behoorlijk strafbad. Zo is hij op zestienjarige leeftijd veroordeeld voor een poging tot verkrachting en heeft hij tien jaar vastgezeten voor doodslag.

Lees meer over
Nicki Minaj