Smullen

In dit programma verschijnen EOTB-sterren en Temptation-Deborah

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @deborahleemansIn dit programma verschijnen EOTB-sterren en Temptation-Deborah
RTL

Het is bijna zover! Temptations-Deborah, Love Island-Aleksandra en nog meer realitysterren gaan samen schitteren op tv. Onlangs deelden de dames dat zelf al op social media, maar niet aan welk programma ze mee gingen doen.

Binnenkort slaan Deborah, Aleksandra, verleidster Chiara en Ex On The Beach-deelnemers Jodie en Monja de handen ineen. De dames gaan namelijk samen meedoen aan een tv-programma. Helaas gaat het niet om een Nederlandse show, maar een Belgische. Het reality-team slaat namelijk de handen ineen voor (h)ALLOOMEDIA. Deze staat in het teken van presentator Luk Alloo en niet een luxe vakantie op een eiland. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

EOTB-Esmee: 'Mijn moeder wilde niet dat we meededen aan de show'
Lees ook

EOTB-Esmee: 'Mijn moeder wilde niet dat we meededen aan de show'

In de show, dat op de Vlaamse zender VTM zal verschijnen, worden realitysterren in hun dagelijkse leven gevolgd. En dat betekent dat fans een exclusief kijkje krijgen in de levens van hun favoriete Temptation-, Love Island- en EOTB-deelnemers krijgen. Vanaf aanstaande woensdag is (h)ALLOOMEDIA te zien om 21.50 uur op VTM. 

Krijg je geen genoeg van Temptation Island? Kijk dan de nieuwste Temptation Gossip-aflevering, waarin Thomas Cox een boekje open doet over zijn avontuur met Daniëlle, zijn breuk met Yasmin én waarom hij niet denkt dat zijn ex verder zal gaan met verleider Stuwey. 

Lees meer over
Love IslandTemptation IslandTelevisieTv-programma