Alles op zijn tijd

Britney Spears verliest grootste deel voogdij aan ex-man

Door RTL Boulevard/TMZ··Aangepast:
© Getty ImagesBritney Spears verliest grootste deel voogdij aan ex-man
RTL

Het heftige jaar van Britney Spears (37) heeft diepe indruk op haar achtergelaten. Daarom zou ze besloten hebben een nog groter deel van de voogdij over haar twee zoons over te dragen aan haar ex-man Kevin Federline ().

Britney en Kevin hebben hun voogdijregeling laten wijzigen, meldt TMZ. Het voormalige stel zorgde eerste ieder de helft van de tijd voor hun twee zoons Jayden James (12) en Sean Preston (13), maar daar is verandering in gekomen. Kevin gaat namelijk nu voor 70% van de tijd voor de jongens zorgen, waar Britney de overige dagen op zich zal nemen. Deze manier van doen zou al een jaar uitgeprobeerd worden, maar nu officieel worden ingevoerd. 

Britney Spears is helemaal klaar met alle haat
Lees ook

Britney Spears is helemaal klaar met alle haat

De zangeres heeft een pittig jaar achter de rug. Volgens bronnen heeft Britney het lastig gehad met de juiste dosering medicijnen te vinden, waar haar mentale gesteldheid onder heeft geleden. De 37-jarige werd met die reden opgenomen in een kliniek, maar mocht al snel weer naar huis. Daarnaast werd haar vader ernstig ziek, wat ook niet mee zou hebben geholpen in haar neerwaartse spiraal. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Inmiddels lijkt het alweer beter te gaan met Britney. Het is bovendien niet de eerste keer dat de zangeres een breakdown heeft gehad. In 2007 ging ze publiekelijk door een diep dal, mede door het vallen van haar huwelijk. Daarna wist de blondine een enorme comeback te maken met haar muziekcarrière, maar is natuurlijk nooit meer helemaal de oude geworden. 

Lees meer over
Britney SpearsEchtscheidingHuwelijkVoogdij