In gedachten

Emotioneel beladen dag voor Frans Bauer

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPEmotioneel beladen dag voor Frans Bauer
RTL

Donkere wolken rondom het geluk van Frans Bauer (45). Vandaag zou zijn vader Chris 75 kaarsjes hebben uitgeblazen, die vier jaar geleden aan de gevolgen van een hartaanval overleed.

"In gedachten zijn we samen"

De populaire volkszanger keert naar Instagram om zijn verdriet te delen met zijn volgers, die altijd een steun en toeverlaat zijn voor de The Voice-coach. "In gedachten zijn we samen. Ik geef je dan ook een dikke knuffel. Je krijgt een kadootje en we eten taart. Duizend herinneringen aan wat is geweest. Ik heb ze allemaal bewaard in mijn hart", schrijft hij emotioneel bij een foto van zijn vader.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Frans Bauer debuteert als coach in The Voice Senior
Lees ook

Frans Bauer debuteert als coach in The Voice Senior

Danny de Munk, Dries Roelvink, Claudia de Breij, Frans Duits, Belle Perez en nog veel meer collega’s uit het vak leven mee met de normaal zo vrolijke Frans. Het is zanger Wolter Kroes die als geen ander weet hoeveel pijn Frans heeft. “Wat was dat toch een ontzettend mooi mens en een superlieve man”, reageert hij onder de foto. “Ik mis ‘m zelfs als de foto weer zie. Mooie momenten met hem meegemaakt. Maak er een gezellige dag van met ze allen, ondanks het grote gemis. En geef de op één na liefste moeder, je mams, een kus van ons."

De vader van Frans had al lange tijd een broze gezondheid. Hij leed aan longkanker en de longziekte COPD. Maar ondanks de zorgelijke medische conditie van Chris kwam de hartstilstand onverwachts. Frans Bauer, zijn vrouw Mariska, broer Dorus en moeder Wies waren erbij toen hij zijn laatste adem uitblies.

Lees meer over
Frans Bauer