Bepakt en bezakt

Caroline teruggefloten naar Chateau Meiland

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Talpa/SBSCaroline teruggefloten naar Chateau Meiland
RTL

Het drama blijft voortduren in Chateau Marillaux. Huisvriendin Caroline kondigde gisteren nog aan terug te gaan naar Nederland, maar nu blijkt dat ze gewoon weer in Frankrijk te vinden is.

"Wij hebben zo hard gewerkt aan het prachtige Chateau"

Heimwee, haar gezondheid én geruzie met de Meilandjes zouden de redenen achter Carolines terugkeer naar Nederland zijn geweest. Het bleek een bliksembezoek, want de beroemde huisvriendin is namelijk alweer ingetrokken in het Chateau. Na een belletje van RTL Boulevard bleek dat Caroline zelfs vanochtend al op het vliegtuig is gestapt. De reden daarachter is dat ze "de verhaallijn af moet maken." De blondine "moest terug en maakt de serie af", aldus een woordvoerder van Talpa. In seizoen drie zal ze vooralsnog niet te zien zijn. 

Huisvriendin Caroline reageert op vertrek uit Chateau Meiland
Lees ook

Huisvriendin Caroline reageert op vertrek uit Chateau Meiland

Het klonk gisteren nog heel anders op Instagram. Daar deed Caroline een heel ander verhaal. “Lieve allemaal, allereerst heel erg bedankt voor de hartverwarmende berichten die ik van jullie heb mogen ontvangen. Het is waar, ik zal terugkeren naar Nederland.". Het doet haar pijn, maar het is tijd om terug te gaan. "Wij hebben zo hard gewerkt aan het prachtige Chateau, ik ben kapot!" 

"Maar dit is een avontuur dat ik nooit zal vergeten en ik dank Martien, Erica, Maxime, Montana en Clairetje uit de grond van mijn hart", gaat ze verder. "Dit neem niemand mij meer af. Ondanks dat ik de afgelopen maanden in dit gezin heb mogen meedraaien, is het ook weer fijn om naar mijn eigen gezin terug te keren. Au revoir!" 

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Televisie