the mom

Shelly Sterk schreeuwt moederschap van de daken

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @shellysterkShelly Sterk schreeuwt moederschap van de daken
RTL

Tussen de hoosbuien door heeft Shelly Sterk (28) - geheel in stijl - een frisse neus gehaald samen met haar kleintje. De kersverse moeder beviel vorige week van zoontje Jake en en als het aan haar ligt mag iedereen het weten!

"Dat het maar even duidelijk is"

Vorige week zondag lande de ooievaar bij Shelly en haar man Mark Ebing. En na een paar dagen binnenshuis genoten te hebben van haar groeiende familie, mag het mannetje vandaag voor het eerst naar buiten. 

Voor wie de link met de buggy niet meteen legt heeft de presentatrice een toepasselijke outfit uit de kast getrokken. Op haar trui prijkt in grote letters 'The Mom'. "Dat het maar even duidelijk is", plaatst de jonge moeder met een dikke knipoog. "Ik word echt niet zo..." Of misschien toch wel dolt ze even later, aangezien ze naar eigen zeggen "veel te trots is".

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Shelly Sterk bevallen van een zoontje
Lees ook

Shelly Sterk bevallen van een zoontje

Haar volgers liggen helemaal in een deuk om haar niet zo subtiele outfit. "Yessss go for it mom", reageert Zoey Ivory onder de post. Ook oud-collega Koos van Plateringen reageert verheugd bij het kiekje.

Shelly en haar man Mark maakten in april bekend in verwachting te zijn van hun eerste kind. Het stel is sinds vorig jaar getrouwd.

Lees meer over
Shelly Sterk