nieuwe lijntjes leggen

Actrice Imanuelle Grives gooit het roer rigoureus om

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPActrice Imanuelle Grives gooit het roer rigoureus om
RTL

Imanuelle Grives (34) heeft een nieuwe advocaat. De actrice, die wordt verdacht van drugshandel, wordt nu vertegenwoordigd door John Waes. Dat heeft een woordvoerder van het Antwerpse advocatenkantoor bevestigd na berichtgeving van Shownieuws.

Waarom Imanuelle haar voormalige raadsheer Koen Vaneecke aan de kant heeft gezet, is niet duidelijk. Aan Shownieuws laat hij weten de afgelopen periode in het buitenland te zijn geweest.

De actrice moet, samen met twee Amerikaanse medeverdachten, over twee weken voor het eerst voor de rechter verschijnen. Op 19 september wordt hun zaak over drugshandel op het dancefestival Tomorrowland nog niet inhoudelijk behandeld, het is een zogeheten pro-formazitting.

Imanuelle Grives over twee weken voor rechter
Lees ook

Imanuelle Grives over twee weken voor rechter

Imanuelle werd op 21 juli aangehouden op het Belgische festival. Volgens het Openbaar Ministerie had ze xtc-pillen, MDMA, cocaïne en ketamine in haar bezit. Op haar logeeradres werden nog veel meer drugs aangetroffen, ook amfetamine, GHB en cannabis. Zelf zegt de actrice dat ze zich voorbereidde op een nieuwe rol, maar daar heeft het OM geen boodschap aan.

Lees meer over
Imanuelle Grives