houdoe en bedankt

Elise Schaap geeft alvast sneak peek Undercover 2

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixElise Schaap geeft alvast sneak peek Undercover 2
RTL

Ondanks de taalbarrière is Undercover één van de succesvolste Netflix-lanceringen van het jaar. Een tweede seizoen kon dan ook niet uitblijven, en inmiddels zijn de opnames alweer in volle gang. Elise Schaap (36), die Danielle speelt in de serie, geeft alvast een klein voorproefje op haar Instagram.

"Ferry is back..!"

Op het kiekje poseert de actrice met haar "gangsterhubby" terwijl ze een old school duckface maakt voor de camera. Ferry, gespeeld door Frank Lammer, kijkt daarentegen nors in de camera.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Netflix-serie Undercover opent nieuwe deuren voor Tom Waes
Lees ook

Netflix-serie Undercover opent nieuwe deuren voor Tom Waes

Fan van het eerste uur, Annemarie Keizer, is dolblij met de comeback. "Yesss", reageert ze uitgelaten onder de post. Ook Bram Krikke kan niet wachten tot het tweede deel.

Ferry zelf (Frank Lammers) deelt op Instagram ook vast een kleine teaser. Op de geplaatste foto kijkt hij met een serieuze blik de camera in terwijl zijn haar ondertussen onder handen wordt genomen. "Ferry is back..!", schrijft hij erbij.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het tweede seizoen van de eerste Belgisch-Nederlandse Netflix-serie Undercover moet volgend voorjaar verschijnen. Dit keer gaat het verhaal niet over de xtc-handel, maar over illegale wapenhandel. Het vervolg speelt zich één jaar na het eerste seizoen af. 

Wanneer Bob, die gespeeld wordt door de Belgische Tom Waes, een illegale wapenhandel ontdekt die vanuit Syrië naar België is verhuisd, gaat hij weer undercover om meer te weten te komen. Ondertussen zit Ferry nog altijd in de gevangenis. Maar dat weerhoudt hem er niet van een poging te doen te ontdekken wie de agenten waren die hem hebben opgepakt...

Lees meer over
Frank LammersElise SchaapNetflix