pregnancy glow

Zwangere Ashley Graham straalt op de catwalk

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesZwangere Ashley Graham straalt op de catwalk
RTL

Ashley Graham (31) had er nooit van mogen dromen, maar het is toch gelukt: zij liep met babybuik over de catwalk van Tommy Hilfiger. Op Instagram blikt ze terug op deze bijzondere avond.

"Maar het was echt een eer voor ons om hier te zijn"

Ashley Graham laat op Instagram weten dat zij het heel bijzonder vond om zwanger mee te doen aan een modeshow. Ze bedankt Tommy Hilfiger en zijn team dan ook voor deze kans. "Ik ben zo dankbaar en trots dat ik deel mocht uitmaken van deze show."

Zwangere Ashley Graham deelt naaktfoto met bijzondere boodschap
Lees ook

Zwangere Ashley Graham deelt naaktfoto met bijzondere boodschap

Het plus-size model zet zich al jaren in voor diversiteit en body positivity in de modewereld. "Bedankt dat jullie bij deze show ook diversiteit hoog in het vaandel hadden staan en zoveel mogelijk verschillende type vrouwen mee lieten lopen en zo lieten zien dat schoonheid in vele manieren voorkomt. Ik had nooit kunnen bedenken hoe het zou voelen om zwanger over een catwalk te lopen. Maar het was echt een eer voor ons om hier te zijn!"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ashley liep op torenhoge hakken over de cementen catwalk. Volgens haar was het een wonder dat ze niet viel, omdat de weg niet egaal was.

© Getty Images
© Getty Images

Het model kondigde afgelopen zomer aan dat ze zwanger is. Dat deed ze op een bijzondere dag voor haar en haar man Justin Ervin: 14 augustus. Het was toen namelijk precies negen jaar geleden dat ze in het huwelijksbootje stapten.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Ashley Graham