REBOOT

Oh nee! Lizzie McGuire en Gordo geen koppel meer in de remake

Door Vulture/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesOh nee! Lizzie McGuire en Gordo geen koppel meer in de remake
RTL

Slecht nieuws voor fans die de relatie tussen Lizzie McGuire en Gordo (rechts op de foto) in de serie Lizzie McGuire wel konden waarderen. Actrice Hilary Duff (31) heeft namelijk bevestigd dat Lizzie en Gordo níét meer samen zijn in de remake van de serie.

"Ik denk dat het juist goed werkt als ze niet meer samen zijn"

Dat Lizzie McGuire een reboot krijgt, is goed nieuws. Minder goed nieuws is dat Lizzie niet meer samen is met Gordo. Hilary Duff vertelt in een interview met Vulture dat Lizzie in de nieuwe serie wel verloofd zal zijn, maar niet met Gordo. Terwijl fans er rouwig om zijn, vindt Hilary het wel een fijne wending. "Ik ben er niet zo kapot van. Ik denk dat het juist goed werkt als ze niet meer samen zijn."

Hilary Duff kruipt weer in de huid van Lizzie McGuire
Lees ook

Hilary Duff kruipt weer in de huid van Lizzie McGuire

Sowieso is er nog niets bekend over de terugkeer van Gordo in de serie, die destijds door Adam Lamberg werd gespeeld. Overigens ziet Hilary dat zelf wel zitten. "Ik hoop echt dat hij erbij betrokken wordt. We hebben een idee opgezet voor het nieuwe seizoen en hoe iedereen eruit gaat zien. Het is zo belangrijk dat hij daar onderdeel van uitmaakt."

Twee weken geleden kwam het nieuws dat de serie nieuw leven wordt ingeblazen. De serie zal te zien zijn op Disney+, de nieuwe streamingdienst van Disney, die vanaf november in Nederland wordt gelanceerd. In de nieuwe versie van het programma zien we een volwassen Lizzie, die in New York woont. Lizzies gedachten zullen nog steeds te zien zijn door middel van grappige animaties.

Lees meer over
Hilary Duff