thank you for the music

Fans Dotan bedanken hem voor comeback

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @dotanmusicFans Dotan bedanken hem voor comeback
RTL

Zanger Dotan is momenteel druk bezig met een comeback na zijn trollengate van vorig jaar. En ondanks alles heeft hij nog steeds een harem aan fans die hem bejubelen om zijn muziek. "Blij dat je terug bent om te knallen! Bedankt voor de spontaniteit, de grapjes, het huiskamerconcert en... het meer dan geslaagde nieuwe album", reageert een volger onder zijn laatste post.

"Ik doe dit graag. Ik hou van jou. Dank je"

Dotan kwam ruim een jaar geleden in opspraak, omdat hij fake fan-accounts gebruikte om zichzelf op te hemelen. Bovendien verzon de zanger verhalen. Nu hij druk is met zijn tour, vindt hij het tijd om schoon schip te maken. In Europa treedt hij op in onder meer Berlijn, Hamburg en Londen.

Zijn show op 23 september in Paradiso in Amsterdam is al uitverkocht. En dat zorgt voor een euforisch gevoel bij de zanger. "Ik kan niet beschrijven hoe het voelt om na zoveel jaar eindelijk weer op het podium te staan", deelt hij op Instagram. "Ik doe dit graag. Ik hou van jou. Dank je."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Platenmaatschappij adviseerde Dotan in de kast te blijven
Lees ook

Platenmaatschappij adviseerde Dotan in de kast te blijven

Zijn fans zijn al net zo onder de indruk. "Één van de mooiste live concerten. Je was geweldig", schrijft een fan. "We houden van je", plaatst een ander. "Dat is waarom we vier uur gereden hebben." Een andere volger verheugt zich alvast op zijn concert in Amsterdam: "Ik wacht in spanning af voor 23 september. Verheug me erop."

Lees meer over
Dotan