Daddy!

Dochter Kylie Jenner heeft alleen maar oog voor haar vader

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTube-kanaal TheEllenShowDochter Kylie Jenner heeft alleen maar oog voor haar vader
RTL

Als je een ouder vraagt wie zijn of haar lievelingskind is, zul je nooit een antwoord krijgen. Maar als je kleine Stormi Webster (1) vraagt wie van haar ouders meer van haar houdt, heeft ze haar antwoord snel klaar.

"Als zij samen spelen, is dat echt het grappigste ooit"

Kylie Jenner (22) was te gast bij Ellen DeGeneres. Samen met haar dochtertje Stormi moest ze Burning Questions beantwoorden. De Jenner-telg vertelde onder meer dat het een guilty pleasure is om make-up tutorials te kijken op YouTube en hoe haar liefje Travis Scott (28) ruikt. Maar het was vooral Stormi die iets leuks verklapte.

De kleine Stormi shinet op magazinecover
Lees ook

De kleine Stormi shinet op magazinecover

Tussen de vragen door vroeg Kylie aan haar dochtertje: "Wie houdt het meest van je?" Stormi reageerde nog sneller dan het licht: "Daddy!" Volgens de influencer is het zeker niet de eerste keer dat ze dit zegt. "Altijd!", zei ze met een verbaasde blik op haar gezicht.

Volgens Kylie speelt Travis vaak met zijn dochtertje. "Als zij samen spelen, is dat echt het grappigste ooit. Ze gillen en schreeuwen en hij laat haar het hele huis door vliegen. Ze hebben samen heel veel lol."

Lees meer over
Kylie JennerStormi Webster