GEMASKERD BAL

Amerika klaar voor tweede seizoen The Masked Singer

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesAmerika klaar voor tweede seizoen The Masked Singer
RTL

In Nederland verschijnt The Masked Singer, een zangprogramma waarin bekende Nederlanders anoniem optreden, op 27 september op de kijkbuis. In Amerika maken ze zich al op voor het tweede seizoen van de show, omdat de eerste editie een daverend succes was.

Het eerste seizoen was een daverend succes, mede door de grote namen die zich hadden verstopt in de mooie over the top verkleedpakken. Zo deden onder anderen La Toya Jackson, Gladys Knight, Tori Spelling en Donny Osmond mee. Er is nu een trailer van het tweede seizoen verschenen en dat belooft weer veel goeds. Vooral de kostuums maken weer grote indruk. Ditmaal kunnen de Amerikanen bijvoorbeeld raden wie 'de flamingo', 'het luipaard' en 'het ei' zijn.

Eerste beelden The Masked Singer overtreffen alles
Lees ook

Eerste beelden The Masked Singer overtreffen alles

Preview: The Number One Guessing Game Is Back | Season 2 | THE MASKED SINGER

In de Verenigde Staten zitten onder anderen Robin Thicke en Nicole Sherzinger in de jury. Bij ons in Nederland nemen Gerard Joling, Loretta Schrijver, Carlo Boszhard en Buddy Vedder die rol op zich, terwijl Ruben Nicolai als presentator de show aan elkaar zal praten. Ook van de Nederlandse versie zijn de eerste beelden al verschenen.

Lees meer over
Nicole ScherzingerRTL Group