no show

'Imanuelle Grives morgen niet aanwezig bij rechtszaak'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty Images'Imanuelle Grives morgen niet aanwezig bij rechtszaak'
RTL

Imanuelle Grives (34) zal morgen waarschijnlijk niet bij de eerste behandeling van haar rechtszaak zijn. Dat bericht de Belgische nieuwssite Het Laatste Nieuws na haar advocaat John Maes te hebben gesproken.

“De vriendinnen hebben er volgens haar niks mee te maken, dat kan ik bevestigen”

De actrice zit sinds vrijdag thuis de handeling van haar zaak af te wachten, nadat ze een borgsom van zo'n 5.000 euro betaalde. Imanuelle werd op 21 juli aangehouden op het Belgische festival Tomorrowland. Volgens het Openbaar Ministerie had ze xtc-pillen, MDMA, cocaïne en ketamine in haar bezit. Op haar logeeradres werd nog veel meer drugs aangetroffen, ook amfetamine, GHB en cannabis. Zelf zegt de actrice dat ze zich voorbereidde op een nieuwe rol, maar daar had het OM geen boodschap aan.

Fajah Lourens over overnemen rol van Imanuelle Grives
Lees ook

Fajah Lourens over overnemen rol van Imanuelle Grives

De actrice wordt samen met twee Amerikaanse vriendinnen verdacht, maar volgens haar advocaat zal Imanuelle de verantwoordelijkheid op zich nemen. “De vriendinnen hebben er volgens haar niks mee te maken, dat kan ik bevestigen”, aldus John Maes. Verder vertelt hij aan HLN dat de enorme media-aandacht haar zaak tot nu toe geen goed heeft gedaan.

De 34-jarige liet eerder al weten professionele hulp nodig te hebben.

Lees meer over
Imanuelle Grives