Hart gebroken

Zo ontdekte Pommeline dat Fabrizio haar bedroog met Julia

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© RTL Boulevard/VideolandZo ontdekte Pommeline dat Fabrizio haar bedroog met Julia
RTL

Het seizoen van Temptation Island VIPS kwam tot een spectaculair einde dit jaar. Pommeline (25) en Fabrizio (27) sloten elkaar weer in de armen en besloten hun huwelijksplannen voort te zetten. Eenmaal terug in België verliep het toch allemaal anders en de blondine vertelt nu eindelijk waarom.

"Achteraf kon hij niet meer ontkennen natuurlijk. Ik had het bewijs gewoon in handen"

Pommeline en Fabrizio hebben de verloving verbroken. De tattoo artist liet al snel publiekelijk zien er weer helemaal bovenop te zijn, maar de fans van de twee hadden geen idee hoe het er allemaal aan toe was gegaan. De blondine doet nu eindelijk uit de doeken wat er is misgegaan. "Hij heeft het niet eerlijk verteld", legt Pommeline uit over hoe Fabrizio vreemdging met Julia. "Ik ben het uiteindelijk te weten gekomen doordat hij zijn laptop achterliet." 

Temptation-Fabrizio biedt Pommeline zijn excuses aan
Lees ook

Temptation-Fabrizio biedt Pommeline zijn excuses aan

De blondine wist toevallig zijn wachtwoord nog en ging op onderzoek uit. "Meneer was vergeten dat zijn iCloud-foto's van zijn gsm automatisch binnenkwamen", gaat Pommeline verder. "Achteraf kon hij niet meer ontkennen natuurlijk. Ik had het bewijs gewoon in handen." Helaas laat Pommeline zich niet uit over wat voor foto's het ging. "Daarom ben ik gewoon heel teleurgesteld. Als iemand mij nu gaat vragen: 'Wil je met mij trouwen?' Dan denk ik niet dat ik dat zo snel nog ga geloven." 

Fabrizio heeft ook zijn kant van het verhaal gegeven in Temptation Gossip. Dat kun je hieronder bekijken. 

Lees meer over
PommelineFabrizioTemptation Island VIPSLiefdeHuwelijkRelatieSeks