vier op een rij

Dankbare Estavana Polman koestert haar familie

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @estavanapolmanDankbare Estavana Polman koestert haar familie
RTL

Een bijzonder bericht van Estavana Polman (27) op Instagram. In de laatste post van de handbalster zijn zowel haar oma, moeder Winniefred, dochtertje én Estavana zelf te bewonderen.

"Vier generaties"

Op de bijzondere foto zitten de vier generaties op een rij. In het midden straalt de tweejarige Jesslynn, het dochtertje van Rafael en Estavana. "Vier generaties", schrijft de jonge moeder bij de foto met een hartjes-emoji.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Dochtertje Estavana en Rafael is al een grote meid
Lees ook

Dochtertje Estavana en Rafael is al een grote meid

Onder de foto laten volgers weten hoe bijzonder het is dat het viertal zo bij elkaar is. "Mooie familie", laat iemand achter. Een ander vindt de gelijkenissen tussen Estavana en haar moeder enorm en weer een ander raadt haar aan de momenten samen te koesteren. En: "Wauw, wat een goeie genen", reageert een fan.

Deze momenten samen zijn niet vanzelfsprekend voor Estavana. De 27-jarige woont namelijk in het Deense Esbjerg. Toch hebben moeder en dochter meerdere keren per dag contact. Aan Grazia vertelde Estavana al eens over deze gesprekken. "Aan het begin van onze relatie zei Raf: 'Ik wist niet dat iemand nóg vaker z’n moeder kon bellen dan ik mijn vader bel.' Tijdens een van mijn eerste gesprekken met hem heb ik ook meteen aangegeven dat familie bij mij bovenaan staat. Gelukkig is hij ook heel close met zijn familie", aldus Estavana. 

Haar band met haar moeder is zelfs zó goed, dat moeder Winniefred na de komst van de kleine Jesslynn drie maanden bij haar introk. "Ze heeft me geleerd om vooral te doen waarvan ik denk dat het voor Jesslynn goed is. Je kent je eigen kind tenslotte het best."

Lees meer over
Estavana Polman