smize

Linda de Mol omgetoverd tot selfiequeen Kim Kardashian

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© LINDA.Linda de Mol omgetoverd tot selfiequeen Kim Kardashian
RTL

Linda de Mol (55) is gewend aan de spotlights, maar voor de nieuwste LINDA. ging ze een stapje verder. De mediavrouw liet zich omtoveren tot Kim Kardashian (38) en die selfies waren nog wel even wennen.

"Wat? Ben jij dat?"

Het thema van de nieuwe LINDA. is De Schaamte Voorbij  en daarom stapte Linda volledig uit haar comfortzone. Ze kan zich dan ook voorstellen dat mensen de dame op de cover niet herkennen. "Ik denk dat je je, toen je dit nummer kocht, even hebt afgevraagd: hè, is dit Linda? What happened? Ik zal je vertellen what happened.", aldus Linda in haar editorial.

© LINDA.

Volgens haar lijkt ze helemaal niets op Kim Kardashian, maar toch ging het team de uitdaging aan. "Die geboetseerde neus, geshapete wenkbrauwen, megalippen en kakstrakke kaaklijn, hoge joekels van borsten, hoe gingen we dat in godsnaam doen?" Maar toen kwam make-upartist David Koppelaar om de hoek kijken. Met elastiekjes werd haar huid uit de plooi getrokken, hij shapete en contourde haar gezicht en neus, haar wenkbrauwen werden optisch gelift en met een extra haarstuk en push-upbeha werd de look helemaal afgemaakt. 

© LINDA.

Ze stuurde haar man Jeroen als een ware Kim Kardashian een selfie, maar hij herkende haar niet. "Wat? Ben jij dat? Wat freaky."

© LINDA.

De nieuwe LINDA. ligt nu in de winkel.

Lees meer over
Linda de MolKim KardashianLINDA.