Louisa Laat Ze Weer Lachen

Utopia-Cemal ontroostbaar door naderend afscheid Cees

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Utopia-Cemal ontroostbaar door naderend afscheid Cees
RTL

Het nieuws dat oud Utopiaan-Cees ernstig ziek was, sloeg in als een bom bij fans van het programma. Ook voor Romy en Cemal kwam het bericht als donderslag bij heldere hemel. “Cees was als een vader voor mij​​​​​​​", doet Cemal een boekje open in de nieuwe aflevering van Louisa Laat Ze Weer Lachen.

"Huilen doe je straks toch wel"

Cees was te zien in het eerste seizoen van Utopia, toen verbleef hij vijftien maanden in het realityprogramma. Afgelopen zomer heeft hij te horen kregen dat er nieuwe tumoren bij hem zijn ontdekt. 

De voormalig Utopiaan heeft al drie tumoren in zijn lymfeklieren en ook deze zijn gegroeid. Daarnaast heeft hij te horen gekregen dat er helaas meerdere uitzaaiingen in zijn lichaam zijn ontdekt. Ook is er een nieuwe tumor in de buurt van zijn navel gevonden. “Zonder behandeling is de verwachting 4 tot 12 maanden”, schreef hij afgelopen zomer op zijn Instagram.

Utopia-Billy Bakker pakt haar spullen nu alweer in
Lees ook

Utopia-Billy Bakker pakt haar spullen nu alweer in

Omdat hij niet te genezen is, heeft hij besloten te stoppen met de behandeling. "Al die ellende. Want iedereen weet: je wordt ziek, je wordt kaal…”, legde Cees aan de hand van een filmpje uit. “En dat wil ik gewoon niet."

Cemal is helemaal kapot van het nieuws. "Ik zie hem als een voorbeeld", vertelt hij bedroefd aan Louisa. Ze willen hem dan ook graag herinneren als de vrolijke Cees die ze kennen en liefhebben. "Je kan huilen over dingen, maar je kan beter lachen. Ik heb een geweldige tijd met hem gehad. Als ik aan Cees denk, dan denk ik aan een mooie tijd en mooie herinneringen", besluit de voormalig Utopiaan. "Huilen doe je straks toch wel."

Lees meer over
Louisa Janssen