heb u zelf lief

Temptation-Orpheo begaat gênante Instagram blunder

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLTemptation-Orpheo begaat gênante Instagram blunder
RTL

Laten we allereerst vaststellen dat een gezonde dosis zelfvertrouwen helemaal niet verkeerd is. En het is fijn als je jezelf knap vindt, maar om dit nu naar jezelf te sturen op Instagram gaat misschien een beetje ver. Niet voor Temptation Island VIPS-deelnemer Orpheo, dit is namelijk precies wat hij heeft gedaan.

“Ik vind jou echt een hele knappe donkere man"

Oprheo besloot op zijn Instagram een heus vragenrondje te doen in zijn stories. Als hij met een filmpje wil laten zien hoeveel vragen hij heeft gekregen, is hij even vergeten dat zijn volgers dan kunnen zien wie er allemaal een vraag heeft ingestuurd en dan komt er een bekende naam naar voren. Onder het account mr.fitwithme, dat Orpheo zelf gebruikt voor zijn werk als personal trainer, heeft hij het volgende naar zichzelf gestuurd: “Ik vind jou echt een hele knappe donkere man.” En dat is wel een klein beetje ongemakkelijk…

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Temptation-Orpheo bedolven onder kritiek na laatste uitzending
Lees ook

Temptation-Orpheo bedolven onder kritiek na laatste uitzending

Het ziet er naar uit dat Orpheo wel wat liefde kan gebruiken. Het is zijn volgers namelijk ook opgevallen dat Liessinde, met wie hij de ultieme relatietest is aangegaan, hem heeft ontvolgd op Instagram. Dit volgt na de tenenkrommende vrouwonvriendelijke uitspraken die hij heeft gedaan in de vorige aflevering van Temptation Island VIPS welke te zien is bij Videoland. Het komt erop neer dat Orpheo van mening is dat er andere regels voor hem gelden dan voor zijn vriendin. Zo zei hij onder andere : "Op straat mag je honger krijgen, maar thuis moet je eten." Of de twee nog altijd samen zijn, is niet bekend.

Kun je geen genoeg krijgen van alle juice en roddels? Bekijk dan hieronder Temptation Gossip met Pommeline.