Van je vrienden moet je het hebben

Bas Smit dolt met André Hazes en Ellie Lust is deze keer de dupe

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANP Bas Smit dolt met André Hazes en Ellie Lust is deze keer de dupe
RTL

André Hazes (25) vertelde gisteren nog openhartig over de treiterijen tussen hem en Bas Smit (39) bij Koffietijd. De zanger fotoshopt hem in kiekjes met andere (blote) mannen, waar de man van Nicolette van Dam (35) aparte vergelijkingen over hem maakt. Dit keer is Ellie Lust (53) de dupe van de grap.

"Zoek de drie verschillen"

Dat André en Bas enorm goed bevriend zijn en elkaar regelmatig op de hak nemen, wordt op Instagram maar al te duidelijk. Dit keer is het de beurt aan de zanger om aan het kortste eind te trekken. Hij wordt door zijn goede vriend namelijk vergeleken met oud-politiewoordvoerder en presentatrice Ellie Lust. Door André's foto naast die van de blondine te leggen, wil Bas duidelijk maken dat de twee verdacht veel op elkaar lijken. "Zoek de drie verschillen", vraagt hij aan zijn volgers. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

André Hazes: 'Het was echt de zwaarste nacht van mijn leven'
Lees ook

André Hazes: 'Het was echt de zwaarste nacht van mijn leven'

Het zorgt voor heel wat hilariteit en André zelf ziet de grap er wel van in. "Hahahahahahaha okeeeeeee", reageert de zanger onder het kiekje. Ook Tim Douwsma, Giel Beelen, Patrick Martens en Samantha Steenwijk vinden het bijzonder grappig. "Ik mocht willen dat ik zo knap was", vindt Ellie zelf. Charly Luske ziet echter wel een verschil tussen de twee sterren: "Zij heeft iets minder make up op?"

Lees meer over
Bas SmitAndré HazesEllie LustNicolette van DamVriendschapLiefdeInstagram