Zielig

'Kylie Jenner opgenomen in ziekenhuis voor ernstige ziekte'

Door RTL Boulevard/TMZ··Aangepast:
© Getty Images'Kylie Jenner opgenomen in ziekenhuis voor ernstige ziekte'
RTL

Het gaat niet goed met Kylie Jenner (22). De make-upmagnaat ligt op dit moment in het ziekenhuis met een "ernstige ziekte", meldt TMZ.

Update: Kylie heeft inmiddels van haar laten horen.

Kylie zou al tijden kampen met gezondheidsproblemen en heeft zich inmiddels laten opnemen in het ziekenhuis, weet TMZ. De Amerikaanse site heeft bronnen die vertellen dat de realityster ergens in Los Angeles ligt uit te rusten. Volgens diezelfde bronnen zou het lijken op een zware griep, mede omdat de symptomen daarop zouden wijzen. Zo zou Kylie erg veel last hebben van misselijkheid en duizeligheid. 

Kylie Jenner start cosmeticalijn samen met Balmain
Lees ook

Kylie Jenner start cosmeticalijn samen met Balmain

Tijdens de Emmy's schitterde Kylie ook in afwezigheid. De brunette zou samen met haar zussen Kim Kardashian West (38) en Kendall Jenner (23) een award uitreiken tijdens de ceremonie, maar blies op het laatste moment af. Ook dit zou te maken hebben gehad met haar ziekte. Op haar Instagram-pagina deelt ze de laatste wel vaker updates waarop te zien is dat ze in bed ligt uit te zieken. Helaas voor Kylie bevindt mama Kris Jenner (63) zich in het buitenland, maar volgens TMZ ligt papa Caitlyn Jenner (69) aan Kylie's zijde. 

Lees meer over
Kylie JennerKendall JennerKris JennerZiektes en aandoeningen