Started from the bottom

Hilarisch: Mattie & Marieke delen gênante kiekjes uit jeugd

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @mariekeelsingaHilarisch: Mattie & Marieke delen gênante kiekjes uit jeugd
RTL

Mattie Valk (34) en Marieke Elsinga (33) hebben het tegenwoordig behoorlijk goed voor elkaar. De radio-dj's hebben een eigen programma, gaan lekker in de liefde (Mattie dan) en hebben over het algemeen niets te klagen. Maar een paar throwback-foto's laten zien dat ook zij een donkerdere periode hebben meegemaakt.

"Marieke is net kaas... Wordt beter met de tijd"

Mattie en Marieke tellen op Qmusic hun top 500 hitjes uit de zero's af en delen daarom kiekjes uit de oude doos met hun volgers. De twee waren tieners in die jaren en hadden een nogal andere look. "De muziek was misschien beter dan de beelden...", schrijft het hilarische duo bij de oncharmante foto's. Eén ding is in ieder geval duidelijk: Mattie en Marieke zijn goed opgedroogd. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Zenuwen gieren door lijf Mattie Valk voor bruiloft
Lees ook

Zenuwen gieren door lijf Mattie Valk voor bruiloft

De fans van het radio-duo liggen in een scheur om de kiekjes. "Wat een broekies", vindt er eentje. "Het verschil bij Marieke vind ik in de wenkbrauwen zitten", meent een ander. Maar over het algemeen zijn het huilpoppetjes die omschrijven hoe grappig mensen de oude foto's van Mattie en Marieke vinden. "Geweldig", "Marieke is net kaas... Wordt beter met de tijd", "Wat zijn jullie goed opgedroogd" en "Geniaal" zijn enkele van de andere reacties. 

Lees meer over
Mattie ValkMarieke ElsingaQmusicFotoInstagram