I believe I can

'R. Kelly te beroemd voor ontsnappingspoging'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP'R. Kelly te beroemd voor ontsnappingspoging'
RTL

Volgens de advocaten van R. Kelly (52) hoeft niemand zich zorgen te maken over een eventuele ontsnappingspoging van hun cliënt uit de gevangenis. De reden daarvoor is simpel: de zanger is in hun ogen veel te beroemd om een dergelijke actie te ondernemen. Dit meldt Page Six.

“Vooralsnog is hij gewoon een onschuldig man”

R. Kelly zou volgens zijn juridische team zelf maar al te goed beseffen hoe beroemd hij is en wil daardoor geen enkel risico lopen. Dit werd gezegd naar aanleiding van een verzoek van advocaat Steve Greenberg aan een rechter in Brooklyn. Hij vroeg de rechter om de geplaagde zanger voorlopig vrij te laten, ondanks dat er nog verschillende zaken tegen hem lopen.

Steve Greenberg meent dat de zanger zich koest zal houden en zijn zaak in alle rust zal afwachten zonder een poging tot ontsnapping te doen.

R. Kelly ziet af van hoorzitting
Lees ook

R. Kelly ziet af van hoorzitting

Volgens Steve Greenberg is R. Kelly ook door zijn geld heen, waardoor hij niet de middelen heeft voor een ontsnappingspoging. Daarnaast zou de zanger kampen met gezondheidsproblemen, waaronder een onbehandelde hernia.

"De heer Kelly is in de 50, heeft geen criminele achtergrond, is altijd netjes in de rechtbank verschenen wanneer dat gevraagd werd, beschikt momenteel niet over zijn paspoort en heeft geen enkele poging ondernomen om de aanklachten die tegen hem lopen uit de weg te gaan. Vooralsnog is hij gewoon een onschuldig man."

Lees meer over
R. Kelly