Bad hair day

Hilarisch: Kim Kötter reageert op kritiek Expeditie-kapsel

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© RTL/VideolandHilarisch: Kim Kötter reageert op kritiek Expeditie-kapsel
RTL

Dat Expeditie Robinson het uiterlijk van haar deelnemers verandert, was allang duidelijk. Naast een veel mager figuur, baarden en uitgroei is regen ook niet ieders beste vriend. En dat geldt ook voor Kim Kötter (37), wiens blonde lokken er op het eiland heel anders uitzien.

"Kim verandert langzaam in een bosheks"

Kim is model, presentatrice en influencer, maar na een periode op een onbewoond eiland verdwijnt alle glamour. De blondine heeft, net als alle andere deelnemers, geen spiegel en ziet er net als de anderen, anders uit dan we van haar gewend zijn. Haar wilde manen zorgen voor veel grappen op Twitter. Kim viel de ophef natuurlijk op en wilde haar kant van het verhaal laten horen op haar Instagram Story. 

Rob Geus reageert op exit Expeditie Robinson
Lees ook

Rob Geus reageert op exit Expeditie Robinson

"Wanneer dé Stylist van het Zuiden, Roy, naar huis wordt gestuurd", grapt er eentje bij het oncharmante kiekje van Kim. “Wie blijft volhouden dat mijn haar altijd goed zit - ook met regen - die laat ik voortaan deze foto zien", grapt de blondine terug. Mede-kandidaat Tim Coronel was blijkbaar wél fan van haar coupe. "En maar zeggen dat 'ie mijn haar zo mooi vond. Dat was zeker een psychologisch spel!", meldt Kim. Maar het voormalig model wordt ook vergeleken met een iets minder plezant schepsel. "Kim verandert langzaam in een bosheks", vindt één Twitteraar. 

Kim is samen met haar mede-deelnemers elke zondagavond om 20.30 uur in Expeditie Robinson op RTL4. Alle afleveringen zijn terug te zien bij Videoland. 

© Instagram @kimkotter
© Instagram @kimkotter
© Instagram @kimkotter
Lees meer over
Kim KötterTim CoronelRoy DondersExpeditie RobinsonUiterlijke verzorging