Fitti

Temptation-Julia haalt snoeihard uit naar EOTB-Harrie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL/MTVTemptation-Julia haalt snoeihard uit naar EOTB-Harrie
RTL

Ruzie in de reality-wereld! Verleidster Julia uit Temptation Island VIPS heeft het gehad met de avances van Harrie uit Ex On The Beach. De blondine haalt dan ook keihard naar hem uit op Instagram.

"Ik heb een leven buiten Temptation en Instagram"

Temptation Island VIPS heeft veel teweeggebracht bij Julia. Naast een hele hoop aandacht wegens haar affaire met Fabrizio krijgt de blondine ook geregeld verzoekjes van andere realitysterren. Dit keer gaat het om Ex On The Beach-casanova Harrie. De dekhengst is het natuurlijk gewend dat hij iedereen kan toevoegen aan zijn ex-lijstje, maar Julia wil maar niet happen. Dat blijkt uit de screenshots van de blondine. 

Temptation-Orpheo en Liessinde zijn uit elkaar
Lees ook

Temptation-Orpheo en Liessinde zijn uit elkaar

Julia vroeg haar volgers om vragen in te sturen. En die namen geen blad voor de mond. "Zou je Harrie doen?", vroeg iemand. "Nooit!", reageert de verleidster naast een screenshot van een gesprek met de dekhengst. Het expliciete gesprek tussen de twee realitysterren loopt niet goed af voor Harrie, die een blauwtje loopt bij Julia. De spierbundel vraagt meermaals aan de blondine om af te spreken, maar zij laat het volledig afweten. "Ik heb een leven buiten Temptation en Instagram", laat ze aan hem weten. 

© Instagram @juullicious
© Instagram @juullicious

Julia wist het ook bont te maken met Fabrizio. Hij heeft zijn hele verhaal gedaan in Temptation Gossip. Bekijk de aflevering hieronder!

Lees meer over
Temptation Island VIPSLiefdeSeks