hart voor de zaak

Gallyon van Vessem geraakt door lieve reacties afscheid

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGallyon van Vessem geraakt door lieve reacties afscheid
RTL

Gallyon van Vessem (50) is ontroerd door alle lieve berichten over haar vertrek bij Hart van Nederland. De presentatrice is op 21 oktober voor het laatst te zien in het programma, maar is nog lang niet klaar om afscheid te nemen van haar fans.

"Ik vertrek met hart vol liefde voor dit mooie programma"

"Dank voor jullie lieve berichten. 21 oktober is inderdaad mijn laatste Hart van Nederland uitzending", schrijft Gallyon donderdagavond op Twitter. En dat vindt ze ontzettend jammer. "Ik vertrek met hart vol liefde voor dit mooie programma." Maar helemaal afscheid nemen doet ze nog niet, ze blijft namelijk lekker op social media. " Hier op dit mooie platform blijf ik. Voor al jullie humor, meningen en inspiratie", sluit ze haar bericht op een positieve noot af.

 

❤️

 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Gallyon van Vessem kondigt laatste werkdag Hart van Nederland aan
Lees ook

Gallyon van Vessem kondigt laatste werkdag Hart van Nederland aan

SBS6 bevestigde donderdag het vertrek van de presentatrice, die al sinds 1995 aan het programma verbonden is. "SBS6 oriënteert zich op mogelijkheden om Hart van Nederland te versterken. Daarbij wordt naar alles gekeken: inhoud, vormgeving, decor, digitale omgevingen en ook naar presentatie", aldus tv-directeur Marco Louwerens van Talpa Network. "Voor Gallyon is in het toekomstige Hart van Nederland geen presentatierol meer weggelegd."

Gallyon vormde in 1995 met Milika Peterzon het eerste presentatieduo van Hart van Nederland. In 1997 verliet ze SBS6 waar ze in 2004 terugkeerde om Hart van Nederland weer te presenteren. Van 2006 tot en met 2012 was ze ook een van de vaste gezichten van Shownieuws.

Lees meer over
Gallyon van Vessem