RiRinkelende kassa

Rihanna brengt peperduur boek uit

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesRihanna brengt peperduur boek uit
RTL

Rihanna (31) is een alleskunner. Of beter gezegd een goede zakenvrouw. Zo heeft ze een eigen lingerie- en modelabel en een make-uplijn. Nu gooit ze het over een andere boeg: ze gaat een boek uitbrengen. En dat mag wat kosten.

The Rihanna Book bestaat uit 504 pagina’s en zit boordevol foto’s van, hoe kan het ook anders, Rihanna. Denk aan kiekjes van haar kindertijd op Barbados, maar ze neemt je ook mee op het podium, je krijgt een kijkje in haar leven als designer en natuurlijk is ook RiRi de zakenvrouw volop in beeld.

Rihanna lanceert lingerielijn voor borstkankermaand
Lees ook

Rihanna lanceert lingerielijn voor borstkankermaand

“Ik ben een van de fotografen die er de afgelopen vijf jaar aan hebben gewerkt heel dankbaar”, laat de popster weten in een reactie. “Ik ben heel bij dat ik het resultaat eindelijk met iedereen kan delen.” Dat laatste zal niet helemaal gelden, er hangt namelijk een pittig prijskaartje aan het boek.

Wil je het boek hebben? Dan zal je 175 dollar moeten neertellen. Dat is omgerekend zo’n 160 euro, maar dan krijg je wel een boek met een gewicht van 6 kilo. Vanaf 10 oktober is het boek wereldwijd te koop en alvast bestellen kan hier.

Lees meer over
Rihanna