Wow! Zieke plot twist in Love Island

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandWow! Zieke plot twist in Love Island
Alles over Love Island 2019

De tranen vloeiden maandagavond rijkelijk in Love Island. Het was gisteren namelijk weer tijd voor de gevreesde herkoppeling. En de uitkomst had niemand, maar dan ook echt niemand zien aankomen.

"Ik had dit oprecht niet verwacht"

Het was maandag aan de dames om hun keuze te maken, iets wat voor Jamey niet echt lekker uitkomt. De 23-jarige heeft zich namelijk - ondanks zijn prachtige blauwe kijkers - niet erg geliefd gemaakt. Na aankomst besloot hij namelijk Lisa van haar Thijs af te pakken, maar die maakte meteen duidelijk dat ze niets in hem ziet. Jamey voelde de bui gisteren dan ook al hangen en had nog nét niet zijn koffers gepakt. Toch liep het even anders...

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Hilarisch: Saturday Night Live maakt parodie op Love Island
Lees ook

Hilarisch: Saturday Night Live maakt parodie op Love Island

Als presentatrice Monica Geuze de villa binnenwandelt heeft ze een bijzondere mededeling: de nieuwe koppels (Sha en Jaap, Lisa en Jamey en Daniël en Natascha) doen niet mee tijdens de herkoppeling en zijn veilig. En die boodschap zet alles op scherp. "Nee, joh?!", roept de normaal zo vrolijke Daniël verbaasd. "Dit is echt ziek!"

In zijn hart weet Thijs na de opmerking van Monica al hoe zijn toekomst eruit ziet. Aangezien de Islanders allemaal al in een koppel zitten, blijft hij alleen over. Terwijl de heren op een rijtje gaan staan breekt Victoria in tranen uit. "Wat een mindfuck dit zeg.”

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Eén voor een mogen de dames kiezen met wie ze willen koppelen. Als laatste blijven Lucca en Thijs over, die zijn verlies neemt. Toch is de man met het knotje niet van plan de hoop op te geven. "Ik had dit oprecht niet verwacht. Ik kom hier voor de liefde en ik heb hier een heel leuk meisje ontmoet die ik zeker niet ga vergeten en zeker op ga wachten. Het zij zo."

Lees meer over
Love Island