Dancing with the tears

Teleurgestelde Tooske geraakt door eliminatie DWTS

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLTeleurgestelde Tooske geraakt door eliminatie DWTS
RTL

Tooske Ragas (45) heeft op Instagram de kijkers van Dancing With The Stars bedankt voor hun steun tijdens en na de aflevering van zaterdagavond. De presentatrice is erg verdrietig om haar eliminatie, die ook voor veel ophef zorgde onder de kijkers.

“Dank jullie wel voor alle lieve berichtjes, doet mij echt heel veel”

Tooske en haar partner werden door het publiek weggestemd in de zesde aflevering van het RTL4-programma. Dat terwijl de jury het stel net had beloond met twee tienen. Het stel was overtuigd van een plek in de halve finale, maar Chantal Janzen maakte aan het einde van de aflevering bekend dat de kijkers haar het minste aantal stemmen had gegeven. Bibian Mentel en Anouk Hoogendijk waren daarentegen wel door.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Einduitslag Dancing With The Stars zorgt voor woedende reacties
Lees ook

Einduitslag Dancing With The Stars zorgt voor woedende reacties

Op Twitter werd vol ongeloof gereageerd. Veel mensen zeggen te stoppen met kijken of roepen anderen op om ook af te haken. Tooske is er in ieder geval van overtuigd dat ze wel zal overleven. "De afgelopen maanden heb ik met ziel en zaligheid getraind en gelachen met de beste en liefste Glenn Feddema, en wat had ik graag met hem in de finale gestaan. Dank jullie wel voor alle lieve berichtjes, doet mij echt heel veel."

Ook Jamie was het er niet mee eens:

Lees meer over
Tooske RagasDancing with the Stars