Love is in the air

Utopia-Romy en Cemal vieren liefdesjubileum

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram: @romykoldenhof_officialUtopia-Romy en Cemal vieren liefdesjubileum
RTL

Het is feest bij Romy en Cemal, bekend van het programma Utopia. De twee tortelduifjes vieren namelijk dat ze al drieëneenhalf jaar dolgelukkig met elkaar zijn.

Het stel deelt op Instagram een zoetsappige foto van elkaar en het geluk straalt ervan af. “3,5 jaar samen vandaag”, schrijft Romy op haar Instagram. Dat de twee dolgelukkig zijn, was al bekend. De twee stappen namelijk binnenkort in het huwelijksbootje. Cemal ging in augustus door zijn knieën voor zijn grote liefde en die beantwoorde het met een grote "JA!"

Utopia-Romy en Cemal onthullen geslacht van hun kindje
Lees ook

Utopia-Romy en Cemal onthullen geslacht van hun kindje

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het zal een van de laatste feestje samen zijn, want Romy is namelijk in blijde verwachting. Afgelopen augustus deelde het stel het heugelijke nieuws en ook het geslacht is inmiddels bekend: een meisje!

En hoewel het verliefde stel uitkijkt naar de komst van hun kleintje, is Romy wel een beetje angstig. "Ik denk dat het heel veel pijn gaat doen", vertelde ze aan RTL Boulevard. Daarom stuurde wij de flamboyante Louisa Janssen naar Nijmegen om de aanstaande ouders alvast een paar tips te geven. Bekijk de video hieronder: