Bad blood

Justin Bieber zegt nog maatjes te zijn met Taylor Swift

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty ImagesJustin Bieber zegt nog  maatjes te zijn met Taylor Swift
RTL

Er is totaal geen mot tussen Justin Bieber (25) en Taylor Swift (29). Tenminste, als we de What Do You Mean?-zanger moeten geloven. "We hebben nooit problemen met elkaar gehad", vertelt de pasgetrouwde Canadees aan de paparazzi.

"Andermans drama is niet mijn drama"

"Andermans drama is niet mijn drama", meent Justin. Hiermee lijkt de zanger te refereren aan het drama tussen zijn manager Scooter Braun en Taylor. Volgens de zangeres kocht hij haar hele muziekportefeuille op zonder dat ze daarvan afwist. Taylor gaf aan dat ze "verdrietig" en "ongelooflijk boos" was dat ze niet zelf eigenaar kon worden van haar zelfgeschreven nummers. Bovendien beschuldigde ze Scooter van jarenlang treiteren. Maar Justin koos de kant van zijn manager. 

Voorlopig even geen bier meer voor Justin Bieber
Lees ook

Voorlopig even geen bier meer voor Justin Bieber

"Scooter heeft altijd aan jouw kant gestaan sinds de dag dat jij zo lief was om mij in jouw voorprogramma te zetten", aldus Justin destijds. "Sindsdien hebben we elkaar weinig gesproken en onze verschillen dus niet kunnen uitpraten. Dus dat jij dit zomaar op social media plaatst en mensen oproept om Scooter te pesten, is gewoon oneerlijk." De zanger gaat uitgebreid verder in zijn betoog om niet zijn manager te plagen, maar besluit een maand geleden wel Taylor belachelijk te maken met een filmpje. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Taylor was te gast bij The Tonight Show, waar een filmpje van haar werd getoond vlak na een oogoperatie. Het hilarische filmpje ging het hele internet rond en ook Justin zag de lol er wel van in. In zijn eigen video deed hij de Love Story-zangeres na, wat niet helemaal goed overkwam op de fans van Taylor. Maar het is helemaal koek en ei tussen Justin en Taylor op dit moment volgens de Sorry-zanger. Het is afwachten hoe lang de wapenstilstand deze keer duurt. 

Lees meer over
Justin BieberTaylor SwiftSelena GomezRuzieVriendschapInstagram