Meghaand

Emotionele Meghan Markle: 'Het gaat niet zo goed met mij'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesEmotionele Meghan Markle: 'Het gaat niet zo goed met mij'
RTL

Meghan Markle (38) ligt sinds haar relatie en huwelijk met prins Harry (35) continu onder een vergrootglas van de pers. Vooral toen de hertogin in verwachting was van de kleine Archie kon ze maar moeilijk omgaan met alle aandacht, zo vertelt ze geëmotioneerd tegenover het Britse ITV.

"Niet veel mensen vragen aan mij hoe het met mij gaat"

De hertogin van Sussex onthult dat ze tijdens de laatste loodjes van haar zwangerschap en de eerste periode van haar moederschap het erg moeilijk vond om met alle media-aandacht om te gaan. Prins Harry heeft zich onlangs uitgesproken tegen de Britse pers en vertelde bang te zijn dat zijn vrouw hetzelfde zal doormaken als zijn moeder destijds. “Ik weet niet wat alle druk doet met uw fysieke en mentale gezondheid?”

Netflix strikt beste vriendin Meghan Markle voor trouwshow
Lees ook

Netflix strikt beste vriendin Meghan Markle voor trouwshow

“Elke zwangere vrouw is ontzettend kwetsbaar. Dat maak het ontzettend uitdagend, ook als je een pasgeboren kind hebt is het allemaal erg veel. Niet veel mensen vragen aan mij hoe het met mij gaat, dus bedankt voor het vragen. Het is vooral achter de schermen erg moeilijk om mee om te gaan”, vertelt Meghan zichtbaar geraakt.

“Dus ik kan er vanuit gaan dat het niet zo goed gaat?”, vraagt de verslaggever door. “Ja”, beaamt Meghan.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Meghan MarklePrins Harry