Had Alicia eigenlijk Love Island moeten verlaten?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Had Alicia eigenlijk Love Island moeten verlaten?
Alles over Love Island 2019

Natascha en Sha moesten afgelopen week de Love Island-villa verlaten, maar was dat eigenlijk wel terecht? Veel kijkers vinden namelijk dat Alicia eigenlijk Gran Canaria had moeten verlaten. Sha is het daar niet helemaal mee oneens...

"Ik gun Alicia de wereld, maar ik hoop wel dat ze het straks aanpakt voor haarzelf"

Alicia lijkt het niet altijd makkelijk te hebben in de villa. Terwijl alle Islanders dag en nacht aan elkaar vastgeplakt zitten, loopt zij nog een paar stapjes achter. Op social media gaat dan ook rond dat de 23-jarige zich niet genoeg openstelt en dat zij eigenlijk haar koffers had moeten pakken. Sha deelt in Love Check-up haar mening: "Als zij zich gaat openstellen, dan zeker niet”, vertelt ze aan Kaj.

Is Love Island-Lisa haar Thijs nu al vergeten?
Lees ook

Is Love Island-Lisa haar Thijs nu al vergeten?

Toch kan ze niet ontkennen dat het bij Alicia allemaal wat anders gaat. "Ze heeft er een beetje moeite mee, met openstellen”, biecht ze op. "Voor haar gaat het gewoon wat langzamer en zitten niet de juiste mannen in het programma. Wij zijn natuurlijk naar huis gestuurd, maar hebben het wel geprobeerd. En ik gun Alicia de wereld, maar ik hoop wel dat ze het straks aanpakt.”

Een Islander die zich juist helemaal openstelt is Gabriëlla, die volgens Sha erg 'pittig' is. En ook Natascha beaamt dat Gabriëlla niet naar het eiland is gekomen om vrienden te maken. Toch denken de twee wel dat Luca en zijn Gabriëlla het programma gaan winnen. "Zij zijn zo goed naar elkaar aan het toegroeien", aldus Sha.

Love Island is elke avond om 20.30 uur te zien bij Videoland.

Lees meer over
Love Island